In de boomgaard is plaats om te kamperen met je eigen tent, caravan of camper. - Ruimte in Slowakije

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Appartement


Bed & Breakfast


Kamperen


Luxe tenten

Kamperen.

In de boomgaard is plaats om te kamperen met je eigen tent, caravan of camper.
Een unieke plek met volop ruimte en een prachtig uitzicht op de vallei. Het sanitair is schoon en stijlvol. Je kunt gebruik maken van de gezellige ingerichte keuken. Wij dragen zorg voor het milieu, je kan gratis gebruik maken van bio douche en shampoo.

Wij koken voor je

Heb je geen zin om je maaltijden te bereiden dan kan je gebruik maken van de mogelijkheid om het ontbijt en diner door ons te laten verzorgen. De maaltijden zijn vers en gezond en bereidt met natuurlijke ingredienten. Met dieet wensen kan rekening worden gehouden.

Je kan bij ons gebruik maken van een GPS en wandelkaarten. De uitgezette wandelingen gaan door weiden, bossen, en beekjes in een heuvelachtig landschap. Onder begeleiding van de gastheer (educatiebioloog) organiseren wij regelmatig wandelingen.
In de nabij omgeving  is van alles te beleven .Het stadje Banska Stiavnica (Unesco werelderfgoed) met bijzondere zilvermijnen, verschillende kuuroorden zoals Sklene Teplice en Dudince. De wereldstad Boedapest is vanaf Milydom in twee uur bereikbaar. Zwemmen kan je uitstekend in het natuurbad in Vel'ký Krtiš.


Prijzen

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu